skip to Main Content

Jeg blev jurist, fordi jeg ville forandre verden nedefra. Stå på de svages side mod magthaverne og altid udfordre systemet. Undervejs i den proces blev jeg grebet af en karriere som embedsmand og senere advokat.

Men følelsen af at det juridiske konfliktsystem, vi gennem mange år har skabet og forfinet, ikke tager sig kærligt af mennesker, sidder stadig dybt i mig.

Jeg tror grundlæggende ikke på, at verden bliver et bedre sted at være, hvis vi bliver ved med at ville løse konflikter indenfor de traditionelle juridiske rammer eller laver aftaler med hinanden, der i bund og grund handler om magt og konflikt.

Derimod tror jeg på, at juraen kan bruges til at skabe en mere bæredygtig verden, hvor mennesker kan leve i harmonisk sameksistens. Hvor en konflikt ikke er noget dårligt, men derimod en arena for udvikling. Og hvor vi igennem den konstante samtale kan udvikle os som individer og udvikle de samarbejdsrelationer, vi indgår i. Til glæde for verden, for fællesskabet og får os som individer. Grundlæggende tror jeg på, at en opmærksomhed skaber værdi og vækst.

Vision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Værdier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Baggrund

Jeg har en baggrund som jurist fra Københavns Universitet. I mit arbejdsliv har jeg været embedsmand i staten, i Grønland og arbejdet som advokat.

I dag er jeg selvstændig mediator, aftalefacilitator og advokat. Jeg møder ikke i retten, men hjælper gerne med at løse konflikter og indgå bæredygtige partneraftaler.

Jeg har en ambition om at arbejde 30 timer om ugen, for det passer bedst til mit system. Den tid bruger jeg på at rådgive virksomheder og private om aftaler og konflikter. Jeg underviser i aftaleindgåelse, konflikthåndtering og ikke-voldelig kommunikation. Gennem mange år har jeg arbejdet med etik og jura i forhold til folk med nedsat handleevne, og jeg holder derfor også mange kurser i magtanvendelse og værgemål.
Tre timer om ugen laver jeg retshjælp på Kofoeds Skole i København. Det er et af ugens højdepunkter og er der, hvor jeg giver noget tilbage til samfundet.

Privat deler jeg min tid mellem en lejlighed i København og et gammelt hus på Lolland. Jeg forsøger at leve i harmoni med naturen, mine medmennesker og mine egne værdier og grænser.

Det er en værdi for mig at arbejde med emner, jeg kan lide. Og derfor siger jeg også pænt nej tak til opgaver, jeg ikke føler er i harmoni med mit værdisæt.

Læs mere om mig på min LinkedIn profil:

Peter Sindal Lundsberg

Mediator & Advokat

Hovedvagtsgade 6, 5. th.
1103 København K
Telefon: 33 11 36 36
Mail: info@petersindal.dk

CVR-nr.: 36424958

Back To Top